Contact met Contrast
Contact met Contrast

Webdevelopment

Nieuwe website Controlany

terug link Naar alle cases
Contrast Creative Marketing Reclame Agency | Nieuwe website voor Controlany Contrast Creative Reclame Agency | Marketingbureau Goeree-Overflakkee

Controlany Marine Inspections B.V. is de afgelopen jaren op zakelijk gebied enorm gegroeid. Helaas is de groei online stil blijven staan. Meer dan een onderhoudspagina en een logo was er eigenlijk nog niet. Vanuit Controlany Marine Inspections kregen we de vraag of wij konden helpen met een razendsnelle en stoere website. Juist voor zulke websites ben je bij Contrast Creatives aan het juiste adres!

Structuur = key

Zoals bijna met alles is structuur de grondslag voor succes. Zo ook bij websites. Ook dit project zijn we dus begonnen met het uitdenken van een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur. Hierbij hebben we gekeken waar welke informatie én call-to-actions worden geplaatst op welke pagina’s. Op deze manier structureren we de informatie en geven de gebruiker meteen de mogelijkheid om een actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een offerte aanvraag. Deze structuur wordt het skelet van de website; al vóór we hem mooi maken. Functie gaat immers altijd boven vorm!

Professioneel Webdesign

Omdat Controlany Marine Inspections naast een logo nog geen concrete huisstijl had, hebben wij de huisstijl uitgebreid. Dit hebben we geplaatst in een design system waarbij we de combinatie tussen heldere en frisse kleuren met robuuste vormen hebben geconcretiseerd.

Contrast Creatives | Marketing, Branding en websites | Design System Controlany Marine Inspections

Op basis van het design system hebben we de navigatiestructuur vakkundig omgezet naar een modern en fris webdesign. Deze hebben we vervolgens middels onze efficiënte manier van programmeren omgezet naar een razendsnelle en effectieve website die ook nog gemakkelijk te onderhouden is.

Bekijk het resultaat!

Samenwerken?

Ben jij een bedrijf met een mooie case en kan je wel wat contrast gebruiken? Of wil je vrijblijvend sparren? We zijn er klaar voor!

Contact opnemen