Contact met Contrast
Contact met Contrast

Winnende websites

Website laten maken

Bij voorkeur ontwikkelen wij alles op maat; geen standaard templates. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website altijd in topconditie verkeert!

terug link Naar alle services
Contrast Creative Marketing Reclame Agency | Websites op maat Contrast Creative Reclame Agency | Marketingbureau Goeree-Overflakkee

Wat is een website op maat?

Bij Contrast Creatives geloven we in het belang van een professionele en op maat gemaakte website om jouw online aanwezigheid te versterken. We bieden websites op maat die speciaal zijn ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. Geen kant-en-klare templates of builders (zoals veel cowboys), maar maatwerk op basis van jouw visie en doelstellingen.

Maatwerk websites met WordPress

Onze ervaren webontwikkelaars hebben een passie voor het creëren van websites met een focus op functionaliteit, design en gebruikerservaring. We maken gebruik van het populaire en flexibele WordPress Content Management Systeem (CMS) om een solide basis te bieden voor jouw website. Met WordPress hebben we de vrijheid en flexibiliteit om jouw website volledig op maat te bouwen en tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke interface te bieden waarmee je gemakkelijk jouw inhoud kunt beheren en bijwerken.

Onze Aanpak

Bij Contrast Creatives hanteren we een gestructureerde aanpak om ervoor te zorgen dat jouw maatwerk website perfect aansluit bij jouw behoeften en doelstellingen. Hier zijn de stappen die we volgen tijdens het ontwikkelproces:

  1. Briefing en bepalen toptaken: We beginnen met een grondige briefing waarbij we de doelstellingen, wensen en toptaken van alle stakeholders in kaart brengen. We willen een diepgaand begrip krijgen van jouw bedrijf, doelgroep en gewenste functionaliteiten.
  2. Navigatiestructuur (Flowchart en Userflow): We ontwikkelen een navigatiestructuur met behulp van flowcharts en userflows. Dit stelt ons in staat om de gebruikerservaring te optimaliseren en een intuïtieve en logische interactie tussen de pagina’s te creëren.
  3. Wireframes: Met behulp van wireframes maken we een schematische weergave van de pagina lay-outs en functionaliteiten. Dit helpt ons om de structuur en hiërarchie van de inhoud te bepalen voordat we ons richten op het visuele aspect.
  4. Professioneel UX Design: Onze ervaren ontwerpers gaan aan de slag met het creëren van een professioneel UX design. We zorgen voor een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit en de verwachtingen van jouw gebruikers overtreft.
  5. Ontwikkelen van Content (Copy en Fotografie): We werken samen met jou om relevante en boeiende content te creëren die jouw boodschap overbrengt en jouw doelgroep aanspreekt. Dit omvat copywriting en het selecteren of creëren van geschikte fotografie en visuals.
  6. Programmeren en Vullen: Onze deskundige ontwikkelaars zetten het ontwerp om in een functionele website. We gebruiken geavanceerde programmeertechnieken en zorgen ervoor dat alle functionaliteiten soepel werken. Daarnaast vullen we de website met de gecreëerde content en zorgen we voor een consistente en aantrekkelijke presentatie.
  7. Beveiliging en Cookies: We nemen beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw website beschermd is tegen potentiële bedreigingen en gegevenslekken. We implementeren ook een cookiebeleid om te voldoen aan de geldende privacywetgeving.
  8. Livegang: Voordat we jouw website lanceren, voeren we uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. Zodra de website klaar is en jij tevreden bent, zorgen we voor een vlekkeloze livegang, waarbij we je ondersteunen bij eventuele technische aspecten.

Bij elke stap in ons proces zorgen we voor nauw contact en open communicatie met jou, zodat we jouw visie en verwachtingen kunnen overtreffen en een website kunnen creëren die jouw bedrijf optimaal vertegenwoordigt.

 

Hoe scoort jouw website?

Wil je weten hoe jouw website scoort? Doe de webcheck en ontdek in slechts 2 minuten hoe jouw website scoort!

Doe de webcheck

of bel 085 – 080 5809

Samenwerken?

Ben jij een bedrijf met een mooie case en kan je wel wat contrast gebruiken? Of wil je vrijblijvend sparren? We zijn er klaar voor!

Contact opnemen