Contact met Contrast
Contact met Contrast

Onvergetelijk

Branding

Versterk jouw identiteit en maak indruk op jouw doelgroep

terug link Naar alle services
Contrast Creative Marketing Reclame Agency | Branding Contrast Creative Reclame Agency | Marketingbureau Goeree-Overflakkee

Bij Contrast Creatives begrijpen we de kracht van branding en hoe een sterke merkidentiteit jouw bedrijf kan onderscheiden van de concurrentie. Onze brandingdiensten gaan verder dan alleen het ontwerpen van een aantrekkelijke huisstijl; we helpen je om de kernwaarden en essentie van jouw bedrijf te vertalen naar een visueel en emotioneel aantrekkelijk merk.

Wat is Branding?

Branding is het proces van het creëren van een unieke identiteit voor jouw bedrijf, producten of diensten. Het omvat het definiëren van de missie, visie en waarden van jouw bedrijf, evenals het ontwikkelen van een consistente visuele en verbale identiteit. Door middel van branding communiceer je met jouw doelgroep en bouw je een sterke band op met jouw klanten.

Onze Aanpak

Bij Contrast Creatives nemen we de tijd om jouw bedrijf grondig te leren kennen. We willen begrijpen waar je voor staat, wat je uniek maakt en wat jouw doelgroep aanspreekt. Met deze inzichten ontwikkelen we een op maat gemaakte brandingstrategie die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Wat branding door Contrast Creatives inhoud

  1. Merkpositionering: We helpen je om jouw positie in de markt te bepalen en een duidelijk concurrentievoordeel te creëren. We identificeren jouw doelgroep en ontwikkelen een strategie om hen op een authentieke en betekenisvolle manier aan te spreken.
  2. Visuele Identiteit: Ons getalenteerde team van ontwerpers creëert een visuele identiteit die jouw merk tot leven brengt. We ontwikkelen een uniek logo, kiezen passende kleuren en vormen, en zorgen voor consistente visuele elementen op al jouw communicatiemiddelen.
  3. Verbale Identiteit: Een sterke merkidentiteit omvat ook een heldere en consistente communicatie. We helpen je bij het ontwikkelen van een onderscheidende merkstem, kernboodschappen en tone of voice die jouw doelgroep aanspreken.
  4. Kernwaarden en Merkcultuur: We helpen je om jouw kernwaarden te definiëren en deze te integreren in de merkcultuur. Door deze waarden tot leven te brengen in jouw bedrijf, zorg je voor consistentie en betrokkenheid, zowel intern als extern.
  5. Brand Guidelines: We stellen brand guidelines op die de richtlijnen bevatten voor het gebruik van jouw merkidentiteit. Dit zorgt voor consistentie en herkenbaarheid in al jouw communicatie-uitingen. Deze ‘regels’ vatten we vervolgens weer samen in een huisstijlhandboek.

 

Neem contact op met Contrast voor jouw branding strategie

Wil jij ook een sterk merk opbouwen en je onderscheiden van de concurrentie? Neem dan contact op met Contrast voor een vrijblijvend gesprek over jouw branding strategie. Wij helpen je graag verder om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Samenwerken?

Ben jij een bedrijf met een mooie case en kan je wel wat contrast gebruiken? Of wil je vrijblijvend sparren? We zijn er klaar voor!

Contact opnemen