Contact met Contrast
Contact met Contrast

Webdevelopment

KPE Holland

terug link Naar alle cases
Contrast Creative Marketing Reclame Agency | Professionele webshop Contrast Creative Reclame Agency | Marketingbureau Goeree-Overflakkee

KPE Holland is een toonaangevende groothandel gespecialiseerd in technische- en onderhoudsproducten. Ze bieden een uitgebreid assortiment producten en diensten aan doe-het-zelf winkelketens, retailers, industrieën en werven. Met hun jarenlange ervaring, servicegerichte aanpak en diepgaande kennis streven ze naar het bieden van een complete oplossing voor hun klanten.

Oude situatie

De website van KPE Holland was verouderd. Het was bijvoorbeeld niet responsive (geschikt voor verschillende device-formaten), het navigatiemenu was niet geoptimaliseerd en bestellen was ook geen optie. Vanuit deze situatie kwam dan ook de vraag om een nieuwe webshop te ontwikkelen; een uitdagende case die we graag aannamen.

Proces

Lukraak websites ontwikkelen doen we niet bij Contrast Creatives. Ook bij het ontwikkelen van deze webshop zijn we dus gestart met een grondig onderzoek naar de diverse doelgroepen, en hebben we gekeken naar wat zij willen bereiken op de website. Hieruit is een sterke navigatiestructuur gekomen.

KPE Holland heeft niet zoveel met een standaard design, en dus kregen we de vrije hand in het design. De huisstijl tegelijkertijd vernieuwen? Geen probleem; ook die kon wel een update gebruiken. Zo hebben we een nieuw, fris en avontuurlijk webdesign ontworpen en dit vervolgens geïmplementeerd in het gebruiksvriendelijke woocommerce. Ik zeg wel woocommerce, maar eigenlijk hebben we daar alleen elementen als bestelhistorie, accounts en betaalmodule van gebruikt. Alles daaromheen hebben we op maat ontwikkeld.

Benieuwd naar het resultaat?

Check dan zeker even de website

Samenwerken?

Ben jij een bedrijf met een mooie case en kan je wel wat contrast gebruiken? Of wil je vrijblijvend sparren? We zijn er klaar voor!

Contact opnemen